Laat veel licht binnen met een glazen deur of wand

Schuifdeuren & openslaande deuren

Om extra licht in uw pand binnen te laten, is een glazen deur of wand een goede oplossing.

Wij ontwerpen tijdloze stukken die we naadloos in elk interieur kunnen integreren, van een klassieke stijl tot een industriële uitstraling.

In ons aanbod zitten zoal schuifdeuren, openslaande deuren en scheidingswanden. Die vormen een unieke combinatie van metaal en glas.

Elegante collecties van Saint-Gobain

Ontdek al onze producten

Opdat we u van topkwaliteit kunnen verzekeren, doen we een beroep op de collecties van Saint-Gobain. Hieronder lichten we er een paar uit en kan u de bijbehorende brochures downloaden. Mocht u daarover meer inlichtingen willen inwinnen, adviseren wij u uitvoerig. 

Emezzi Glassworld

De reeks Emezzi Glassworld bestaat uit glazen deuren met dunne metalen profielen. De producten kenmerken zich door hun industriële design. Ze komen dan ook eender waar uitstekend tot hun recht, bijvoorbeeld in een appartement of een kantoor. De combinatie van gebruiksgemak en Italiaanse makelij maakt het mogelijk om ruimtes van elkaar te scheiden, terwijl u een open vloerplan behoudt.

Glassworld Doors with a touch

Glassworld Doors with a touch biedt thermisch gelakte deuren met profielen en accessoires uit aluminium. De klassieke glazen deur wordt verfijnd en bundelt de praktische voordelen van glas met het tijdloze design van aluminium. De solide profielen beschermen de randen van de glazen deur langdurig.